Nikolovski ne da na Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.02.2012.
16:57
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U Crvenoj Zvezdi nikada nije dosadno. Ako pažnju ne privlače fudbaleri svojim igrama onda se govori o aktuelnim dešavanjima u upravi kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ovoga puta reč je o tome da Vladan Lukić, predsednik Crvene zvezde, navodno ne poseduje člansku kartu svog kluba, a samim tim nema pravo da bira i bude izabran na narednim klupskim izborima.

Ovakve navode, koji su prethodnih dana kružili po pojedinim medijima oštro je demantovao portparol kluba iz Ljutice Bogdana, Marko Nikolovski.

"Evidentno je da izbori u Crvenoj zvezdi izazivaju veliku pažnju javnosti i medija." rekao je Nikolovski u izjavi za klupski sajt.

Ipak, on ne dozvoljava da se izbori u Zvezdi izvrću ruglu zbog tehničkih grešaka koje su normalna pojava kada je inplementacija novih sistema u pitanju.

"Izbori u Crvenoj zvezdi izazivaju veliku pažnju ali objavljivanje neproverenih informacija ne treba da se događa. Verujemo da nije u pitanju namera kako bi se izborni proces prikazao kao neodrživ, već čista greška, kako u kucanju spiskova, tako i u izveštavanju o tome."

Nikolovski je poručio svakom koga interesuje sudbina Crvene Zvezde da na sajtu kluba proveri tačnost tvrdnji pre nego što poveruje u dezinformacije.

Tamo jasno stoji da je Vladan Lukić na spisku članova pod rednim brojem 2265 a isto važi i za legendu Zvezde, Vladimira Jugovića, o kome je takođe bilo reči prethodnih dana povodom ove teme.

"Svako ko hoće može da pogleda birački spisak koji je objavljen na zvaničnom sajtu kluba i da pod rednim brojem 2265 pronađe ime Vladana Lukića" konstatovao je portparol Crvene zvezde.

Ne propustite