Ninković - Derbi se ne propušta!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2013.
18:37
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Odlični vezista Crvene zvezde prošlog vikenda u Nišu doživeo je povredu glave u jednom vazdušnom duelu, ali iako mu lekari preporučuju mirovanje od desetak dana, Ninković uverava da će biti u sastavu Zvezde u derbiju protiv Partizana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle letos ostvarenog sna o prelasku u Crvenu zvezdu, Miloš Ninković jedva čeka da zaigra u 'večitom derbiju' protiv Partizana.

Međutim, protiv Radničkog u Nišu je u subotu doživeo povredu u najgorem trenutku, pa je njegov nastup protiv crno-belih pod velikim znakom pitanja.

Ono što je sigurno, to je da ga neće biti u ekipi Crvene zvezde u sredu, protiv kragujevačkog Radničkog u Kupu, ali jedan od ključnih igrača crveno-belih tvrdi da će i pored saveta lekara da narednih desetak dana miruje kako bi na najbolji način sanirao povredu, sigurno biti u sastavu Stojanovićeve ekipe.

''Prognoza lekara je osam dana strogog mirovanja, a deset do skidanja kopči. Međutim, na to se neću obazirati, jer sam zacrtao sebi da igram u derbiju. Neće mi biti previše bitno ni šta ću čuti na poslednjoj kontroli, ni kopče, ni bolovi'', uverava Ninković u izjavi za ''Mondo''.

S obzirom da Crvena zvezda zaostaje četiri boda za vodećim Partizanom, ishod derbija za crveno-bele će imati mnogo veći značaj, a ukoliko Ninković ne bude u sastavu, posao ekipi sa Marakane u derbiju će biti značajno otežan.


Ne propustite