Ninković - Dokaz da data reč nema cenu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.01.2014.
17:33
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković dokazao je za samo šest meseci boravka u klubu koliko mu je privržen ali poslednji postupak kojim je dokazao svoju vernost vredan je svake pohvale.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Miloš Ninković dokazao je tokom prethodnog leta svoju ljubav prema Crvenoj zvezdi u koju je došao bez obzira na tešku finansijsku situaciju u kojoj se klub nalazi.

Nekadašnji vezista Dinama iz Kijeva tokom jeseni je mnogo puta dokazivao šta znači poštovanje prema Zvezdinom dresu što je i publika prepoznala.

Uz Bajkovića je jedini ostao sa dresom na telu nakon poraza od Voždovca, a dva puta je proglašavan za igrača meseca u izboru navijača.

Poslednji postupak Miloša Ninkovića svakako će još više uvećati poštovanje koje "Delije" imaju prema njemu.

Francuski Evijan, za koji je Ninković nastupao šest meseci kao pozajmljen igrač Dinama, ponudio mu je da se vrati u klub tokom zimskog prelaznog roka ali je iskusni vezista odbio ponudu.


Ninković je potvrdio da je postojala ponuda Evijana i da je predsednik Paskal Dupraz bio odlučan u nameri da ga vrati u klub na šta nije pristao.

Vezista Crvene zvezde poručio je navijačima Crvene zvezde da će na "Marakani" ostati barem do leta a onda će doneti odluku šta dalje.

Ne propustite