Ninković: "Genčler? Nisam zainteresovan"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.01.2014.
22:15
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Nikola Ninković odbacio je mogućnost prelaska u turski Genčlerbirligi istakavši da svoju budućnost vidi u nekim drugim evropskim zemljama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vest da je turski Genčlerbirligi poslao ponudu za Nikolu Ninkovića stigla je u istom danu kada su crno-beli potvrdili prodaju Miloša Jojića Borusiji iz Dortmunda.

Ranko Stojić doneo je ponudu koji je turski superligaš poslao za Ninkovića ali je ona u startu osuđena na negativan odgovor jer Nikola Ninković nema nameru da se preseli u Ankaru.

"Nisam zainteresovan za ponudu Genčlerbirligija. Počastvovan sam što me je primetio tako veliki klub, ali moje želje su više vezane za neke druge zemlje i klubove u Evropi, a ne za Tursku" rekao je Ninković za "Novosti".

Ninković je dodao da u svojim godinama sebe ne vidi u Turskoj iako zvanično još uvek nije preneo svoj stav menadžeru Nikoli Damjancu.

"Nije me zvao ni menadžer Nikola Damjanac, no, kada budem obavio razgovor s njim, moći ću da kažem i nešto konkretnije. Moj odgovor je odrečan, to je jasno i ne vidim način da se nešto promeni" poručio je Ninković.

Sportski direktor Albert Nađ u sredu je potvrdio da Partizan za Ninkovića očekuje obeštećenje od najmanje 1.5 miliona evra a očito da Genčlerova ponuda nije bila tako izdašna.

Sve i da jeste, Partizan ne bi zaradio novac jer Ninković očito ne bi pristao na opciju selidbe u Genčlerbirligi.

Ne propustite