Ninković: "Ginućemo za svoj cilj"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.09.2013.
22:28
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde, Miloš Ninković, ocenio je da je odlazak na mini pripreme na Tari sjajan potez i da će one poslužiti da se podigne sprema u nameri da se ostvare zacrtani ciljevi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na Tari, gde obavljaju mini pripreme dok traje pauza u šampionatu.

Miloš Ninković kazao je da su uslovi za rad odlični i da će svakom pojedincu značiti četiri dana napornog rada izvan prestonice.

"Mislim da je odlično što smo otišli iz Beograda. Na Tari zaista imamo odlične uslove. Mislim pre svega na teren koji je u odličnom stanju. Ovo nam je trebalo i kako bi se što bolje uigrali i upoznali, a i kako bismo podigli nivo fizičke spreme, jer jasno je da u tom delu imamo problema" kazao je Ninković.

Stojanović je nametnuo žestok ritam već na startu jer se radi dva puta dnevno sve do subote. To ne smeta Ninkoviću koji planira da nadoknadi propušteno sa starta letnjeg pripremnog perioda.

"Propustio sam zimske pripreme zbog prelaska u Evian, letos sam kasno stigao na Marakanu i zaista mi znači da makar nekoliko dana radim žestoko. To ću i učiniti, potrebno mi je. Motiv mi je zaista ogroman, kao i ostatku tima, znamo naš cilj ove sezone i moramo za njega da 'poginemo'" poručuje Ninković.

Povremeni reprezentativac Srbije neće biti u sastavu "Orlova" za sutrašnji duel sa Hrvatskom ali će podršku Mihajlovićevim izrabranicima pružati pred malim ekranom.

"Očekujem pobedu. Biće mnogo teško ali ja sam optimista i mislim da ćemo pokazati kvalitet. Svi ćemo biti uz reprezentaciju, bodrićemo ih kao što bodrimo košarkaše na Evropskom prvenstvu" ističe Ninković.

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se sa Tare u subotu uveče a nakon toga će nastaviti sa radom u Beogradu, sve do nastavka šampionata i duela sa Donjim Sremom koji je na programu 14. septembra.

Ne propustite