Ninković: ''Krvavo se borim za Srbiju, a oni mi zvižde...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 31.05.2012.
17:28
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Temperament Nikole Ninkovića najbolje se video u jučerašnjoj utakmici omladinskih reprezentacija Srbije i Rumunije, ali i neosporni talenat velike nade srpskog fudbala.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nikola Ninković izneo je danas svoje viđenje jučerašnjeg sukoba sa navijačima na ''Karađorđu'', tokom utakmice između Srbije i Rumunije.

On tvrdi da su ga navijači ''uzeli na zub'' još na utakmici protiv Mađarske, koju su ''Orlići'' dobili njegovim golom u finišu meča, a da su jučerašnji zvižduci samo nastavak takvog ponašanja dela navijača.

"Protiv Mađarske su mi zviždali bez ikakvog povoda, a juče kao da su jedva dočekali da nastave. To su neki ljudi od po 40 godina, očigledno ne znaju šta bi radili u životu, pa su došli da zvižde klincu od 17 godina koji se krvavo bori za dres Srbije!", otvoreno govori Ninković, a prenosi mondo.rs. 

Mladi fudbaler dodaje da posle svega nema nameru da se bilo kome izvinjava.

"Ne znam zašto bih to učinio... Šef me je odredio za izvođača penala i većine prekida, pa ne vidim zašto je bio problem što sam opet hteo da šutiram penal. Bio sam siguran da ću ga dati...'', konstatovao je popularni ''Džigi''.

Ne propustite