Ninković: "Nisam bacio godinu dana"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.05.2014.
23:22
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Crvene zvezde koji je prethodnog leta stigao na "Markanu" kao najveće pojačanje istakao je da mu osvajanje titule znači mnogo i da nije uzalud bacio prethodnih godinu dana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Strelac četvrtog gola u pobedi Crvene zvezde nad OFK Beogradom Miloš Ninković naveo je da bi mu ovo bila najgora sezona u karijeri da crveno-beli nisu osvojili titulu.

"Da nisam osvojio titulu, ovo bi mi bila najgora sezona u karijeri. Uz odlazak na Svetsko prvenstvo, ovo je najlepše, ali ovo (titula sa Zvezdom) svakako ima prednost. Nisam bacio godinu dana", rekao je Ninković novinarima.

Zvezda je trijumfom nad OFK Beogradom overila osvajanje 26. titule u istoriji kluba a Ninković je kazao da bi sigurno odmah napustio klub da nije osvojio titulu.

"Da nisam uzeo titulu sigurno bih otišao odmah, a ovako ću prvo da proslavim, pa ću da sednem s upravom da razgovaram i zajedno ćemo doneti odluku", naveo je Ninković.

Crvena zvezda će u poslednjem kolu JSL igrati u gostima protiv Vojvodine a očekuje se da u Novom Sadu priliku da igraju dobiju igrači sa malom minutažom.

Ne propustite