Ninković - Ono kad nešto voliš...

Autor: Boris Jovanović
subota 16.11.2013.
10:37
Izvor: Sportske.net

Većina igrača obavezno slaže da su klub u koji su stigli bodrili sa tribina i da su čitav život sanjali o boji dresa. Ima i suprotnih primera, recimo Miloš Ninković.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Deluje otužno kada vidite fudbalere koji se dodvoravaju navijačima, pričaju o večnoj ljubavi, odrastanju na tribinama, snovima i sličnim stvarima.

To se obično završi tužbom, prozivkama preko novina i sličnim stvarima, retki su primeri fudbalera koji na delu pokazuju ljubav.

Miloš Ninković je imao ponude da igra u mnogo boljem društvu nego danas. Kao slobodan igrač i bivši reprezentativac je mogao da bira, proverena je informacija da je odbio Viljareal i vratio se u Zvezdu.

Na svoju štetu, mnogima i danas nije jasno ne šta traži u klubu, već u srpskom fudbalu uopšte, odavde velika većina želi da pobegne.

Ninković ima svoje razloge, da ne ulazimo u to, nije pristojno, ali treba mu skinuti kapu. On je imao izbor i sigurno je da mu ovakva Zvezda nije potrebna radi afirmacije.

Poslušao je srce, ko zna, možda klub neće znati to da ceni, bilo je i takvih slučajeva u prošlosti, ali navijači hoće. Kad kažemo navijači, ne mislimo na huligane, ima i normalnih, videlo se i na košarkaškom meču u Evroligi.

Među tim navijačima je bio i Miloš Ninković, navijao za kolege iz košarkaške ekipe.

Evo kako je "Nine" proslavljao koševe Zvezde.

Ono kad nešto voliš...

Ne propustite