Ninković: "Srećom, nismo kažnjeni"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.11.2013.
19:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strelac pobedonosnog gola za Crvenu zvezdu u duelu sa OFK Beogradom istakao je da praksa koja se tiče povlačenja nakon vođstva što pre mora da bude promenjena jer je danas umalo koštala Zvezdu bodova.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su OFK Beograd na Karaburmi u okviru 14. kola Jelen Superlige. Zvezda je do pobedonosnog gola stigla sa penala koji je izveo Miloš Ninković u 80. minutu utakmice.

"Uvek je predviđeno da Milijaš šutira jedanaesterce, međutim, Milijaš je rekao da se ne oseća sigurnim da izvede najstrožu kaznu. Ja sam preuzeo odgovornost, šutnuo i postigao gol" objasnio je Ninković zašto je on izveo najstrožu kaznu a ne kapiten Crvene zvezde.

Crveno-beli su, kao i više puta u tekućoj sezoni, dozvolili da nakon datog gola dođe do povlačenja što je i na Karaburmi umalo koštalo Stojanovićev tim bodova.

"Ne smemo da dozvolimo sebi da se posle vođstva povučemo, što nam se često dešava. Srećom, danas za to nismo bili kažnjeni" kazao je Ninković podsetivši na duel sa Donjim Sremom,

"Protiv Donjeg Srema smo vodili 2:0, pa smo primili dva gola, i zato moramo i posle vođstva da nastavimo da igramo isto, da napadamo, i da se nijednog trenutka ne opustimo" istakao je vezista crveno-belih.

Crvena zvezda će zavesu na jesenji deo sezone spustiti duelima sa Vojvodinom u Kupu i 15. kolu JSL. Iz te perspektive Ninković ističe da je danas bilo najvažnije osvojiti tri boda što je i učinjeno.

"Najvažnije je da smo osvojili tri boda protiv veoma dobre ekipe OFK Beograda, a sada se okrećemo preostalim dvema utakmicama protiv Vojvodine" zaključio je Ninković.

Crvena zvezda se kolo pre kraja jesenjeg dela sezone nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa bodom zaostatka za vodećim Partizanom koji ima 30 bodova posle pobede nad Spartakom.

Ne propustite