Ninković utučen: ''Zašto mi se ovo dešava?''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.02.2014.
17:44
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Crvena zvezda će i definitivno prolećni deo šampionata početi bez Miloša Ninkovića u ekipi. Razlog je povreda u ''generalnoj probi'' protiv Smedereva, posle čega je odlični vezista priznao da se ''užasno oseća''...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Neočekivani problemi zadesili su Crvenu zvezdu, odnosno Miloša Ninkovića pre svih, samo nekoliko dana uoči prolećne premijere protiv Javora na Marakani.

Podsetimo, tokom prvog poluvremena jučerašnje utakmice protiv Smedereva (4:1), Miloš Ninković je osetio bol u kolenu, posle jednog duela sa protivničkim igračem.

Trener Slaviša Stojanović nije želeo ništa da rizikuje, odmah ga je izveo iz igre, ali se posle lekarskih pregleda ispostavilo da jedan od najboljih igrača Crvene zvezde neće moći da nastupi protiv javora u 16. kolu.

To saznanje je prilično razočaralo Ninkovića, koji je i tokom jesenjeg dela sezone imao problema sa povredom glave, pa je izvesno vreme morao da nosi i zaštitnu kacigu, a i u samom finišu jeseni dobio je udarac u koleno tokom meča sa Vojvodinom.

''Zaista se užasno osećam... Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava sada kad sam odlično pripremljen, kad sam od 16. decembra u punom treningu. Zašto je baš sad moralo ovo da mi se desi...'', pita se Ninković, ali i izražava nadu da će povreda postati prošlost do utakmice drugog prolećnog kola protiv Jagodine.

Dodajmo i da je Miloš Ninković je nedavno oduševio javnost u Srbiji svojim humanim gestom, tokom prikupljanja pomoći za lečenje male Une Savić, pa se svi nadamo da ćemo ovog velikog čoveka vrlo brzo ponovo videti na fudbalskim terenima.





Ne propustite