Ninković: ''Zvezda se pita oko prvog mesta!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.03.2014.
13:05
Izvor: Sportske.net, Sport

Fudbaleri Crvene zvezde odlično su započeli drugi deo sezone, preuzeli su lidersku poziciju na tabeli od Partizana, a dodatni razlog za ohrabrenje crveno-belima daje i povratak oporavljenog Miloša Ninkovića u tim.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bilans Crvene zvezde posle tri prolećna kola su tri utakmice, tri pobede - devet bodova, uz gol razliku 8:2.

Crveno-bele narednog vikenda očekuje još jedan meč na Marakani, a trener Slaviša Stojanović će u potpunosti moći da računa na oporavljenog vezistu Miloša Ninkovića.

Odlični fudbaler je i protiv Napretka pokazao koliko znači ovom timu Zvezde, a protiv kragujevačkog Radničkog narednog vikenda ga treba očekivati i u startnoj postavi.

''Radim punom parom, a i atmosfera u ekipi je odlična, bez obzira na neke kadrovske probleme. Tri vezane pobede nam omogućuju treninge u miru i pokazuju da smo na dobrom smo putu, ali opreznost je i dalje neophodna. Za mene je najvažnije da se mi i dalje sami pitamo oko liderske pozicije'', uverava Ninković u izjavi za ''Sport''.

Mnogi već sada prognoziraju da će odluka o šampionu države pasti u ''večitom derbiju'' u Humskoj. Ni Ninković ne beži od toga, ali smatra da je još rano da se razmišlja o Partizanu.

''Trka u dvoje se očekivala. Sada su komšije korak iza nas, a ja bih voleo da posle megdana sa Partizanom budemo bliži tituli.

U Humskoj je ulog isti kao i u drugim mečevima, tri boda, pa zato ne bih ni derbi izdvajao. Prvi naredni rival je Radnički 1923, a spremamo se veoma ozbiljno u cilju da ponovo pobedimo
''
, poručio je Ninković.

Ne propustite