Ninkovićeva šansa za iskupljenje (svih) 'grehova'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.10.2013.
20:04
Izvor: Sportske.net

Nikola Ninković prerastao je epitet Partizanovog vunderkinda i naslednika Saše Ilića i pravo je vreme da čelnicima i stručnom štabu kluba iz Humske vrati za poverenje i strpljenje koje mu je do sada ukazivano. 145. "večiti derbi" prava je prilika za iskup

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

"Večiti" su sa po tri gola u mrežama Radničkih napravili dobru uvertiru za 145. "večiti derbi" koji se u subotu igra na "Marakani".

Stojanović i Rašović odlućili su da u kombinovanim sastavima nastupe u Kupu čuvajući tako one kvalitetnije igrače za okršaj na najvećem srpskom stadionu. Nikola Ninković našao se među starterima u timu Partizana a sa dva postignuta gola naterao je protivnički tabor da ga ozbiljno shvati u pripremi "večitog derbija".

Ninković više ne spada među one koji se mogu zvati vunderkindom a priča o tome kako bi trebalo da nasledi Sašu Ilića postaje deplasirana usled Nikolinih čestih problema sa disciplinom.

Predstojeći "večiti derbi" mogao bi da bude prava prilika da "Džigi" prevaziđe svoje bubice i dokaže da Partizan zaista može da računa na njega.

"Voleo bih da postignem gol, ali je daleko bitnije da pobedimo na 'Marakani'. Eventualni moj gol neće ništa značiti ukoliko ne ostvarimo trijumf. Tako da bih gol bez razmišljanja menjao za tri boda protiv večitog rivala" Ninkovićev je rezon pred "večiti derbi".

Vezista Partizana do sada nije imao prilike da pogodi u duelima sa Crvenom zvezdom ali su dva gola Radničkom dobra uvertira za ono što bi moglo da usledi na "Marakani".

Ne propustite