Niš bodri Radnički...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 26.01.2012.
13:52
Izvor: Sportske.net

Kandidat za povratak u elitni rang srpskog fudbala Radnički iz Niša dobio je podršku gradskih vlasti koje su obezbedile znatnu novčanu pomoć za ovaj fudbalski klub.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

U saradnji sa Gradskim većem, gradonačelnik Niša Miloš Simonović raspodelio je novčana sredstva za stimulativno finansiranje aktivnosti sportskih organizacija po kome je najveći deo dobio FK Radnički.

Fudbalski klub Radnički, koji je polusezonu završio na prvom mestu Prve lige, dobio je ubedljivo najveći deo - 9 miliona dinara.

Sledeći na listi sa 5 i po miliona je Sinđelić koji je u istom rangu takmičenja, ali je polusezonu završio na 16. mestu.

Radnički je tako dobio veliki podstrek da nastavi borbu za ulazak u Jelen Super ligu i sa još većim motivom nastavlja pripreme za nastavak sezone.

Nišlije će se za početak prolećnog dela sezone pripremati u svom gradu, a u Budvu putuju 14. februara. Tamo će biti do 26. februara i planirano je da odigraju 5 kontrolnih utakmica.

Pre odlaska u Crnu Goru, Radnički će 8. februara odigrati kontrolni meč sa Dubočicom, a 3 dana kasnije sa Žitorađom u gostima.

Po povratku iz Budve, 28. februara ekipu Radničkog očekuje duel sa Metalurgom u Skoplju.



Ne propustite