Niš domaćin prvenstva Srbije u kik boksu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.04.2012.
16:19
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Predstojeći vikend biće rezervisan za prvenstvo Srbije u kik boksu. Niš će ugostiti najkvalitetnije borce iz čitave zemlje koji će u različitim kategorijama pokušati da dođu do medalja i mesta u reprezentaciji.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Prvenstvo Srbije biće održano u hali "Čair" u Nišu. Planirano je da se borbe "B" klase K-1 discipline održe u subotu dok će "A" klasa sačekati nedelju.

Na prvenstvu će učestvovati 150 takmičara iz cele Srbije a 27 klubova je prijavilo učešće na ovom prvenstvu. Niš će imati ukupno 27 predstavnika u obe klase a trener Nišlija veruje u uspeh svojih boraca.

"Očekujem da se dobro borimo, spremali smo se dobro. Imamo favorite u nekoliko kategorija, spremni smo i odmorni za takmičenje" rekao je Srđan Radulović, trener Kik boks kluba Niš.

Treba istaći da će mečevi u "A" klasi biti kvalifikacioni kada je u pitanju odabir reprezentativaca pa će takmičari imati dodatni motiv da se pokažu u što boljem svetlu.

Kvalifikacioni mečevi u obe kategorije biće organizovani u prepodnevnim časovima dok su završne borbe ostavljene za večernje termine.

Ne propustite