Nišlijama sneg ne smeta

Autor: Darko Mitrović
petak 03.02.2012.
20:12
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbaler niškog Radničkog Ivan Milenković tvrdi da pripreme ovog kluba teku po planu, bez obzira na teške vremenske uslove ovih dana.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog su još uvek u Nišu, treniraju po salama, u teretani, a 14. februara očekuje ih selidba na primorje, u Budvu, gde će nastaviti sa pripremama za nastavak sezone.

Milenković ističe da njemu i njegovim saigračima ne smetaju aktuelni vremenski uslovi i da se treninzi odvijaju normalnim tokom.

''Pripreme dobro teku, bez obzira na sneg i hladno vreme. Treninzi su zanimljivi, iako su dosta naporni. Imamo sjajan stručni štab, a mi se maskimalno trudimo da sve njihove zahteve ispoštujemo'', ističe Milenković u izjavi za juznevesti.com.

Milenković je, inače, dete Radničkog i uverava da bi iz ovog kluba otišao samo u inostranstvo.

''Sećam se, kada sam zaigrao u petlićima Radničkog, koliko sam bio srećan. Jurio sam po kući, nisam deset dana mogao da spavam. To je tada, a verujem i sada, bila važna stvar. Imao sam dosta ponuda kada sam bio mlađi, ali nisu se kockice poklopile. Sada bih iz Radničkog otišao samo u inostranstvo. Ni u jednom klubu u Srbiji, osim Radničkom, ne bih igrao'', poručuje Milenković.


Ne propustite