Nišlije bez trenera, Kuzmanović podneo ostavku!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.03.2012.
22:30
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Dan posle ''tesne'' pobede nad Bežanijom, trener niškog Radničkog Aleksandar Kuzmanović podneo je ostavku na tu funkciju, ''nezadovoljan atmosferom u klubu''. Međutim, predsednik UO Radničkog Aleksandar Vlajković ''ne zna ništa o tome''.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Iako su i dalje na čelu tabele Prve lige Srbije, u niškom Radničkom očigledno ne ''štima'' sve kako bi trebalo.

Trener Aleksandar Kuzmanović je danas niškim medijima potvrdio da ''više nije trener Radničkog'', dan posle pobede lidera PLS nad Bežanijom, ali i iskazanog nezadovoljstva navijača njegovim radom. On je za juznevesti.com, međutim, izjavio da je ostavku ''kovertirao'' još u petak.

''Ja sam u petak poslao poruku predsedniku Skupštine kluba Milošu Simonoviću u kojoj sam najavio da ću posle meča sa Bežanijom podneti ostavku zbog dešavanja u klubu, ali nije bilo reakcija. Razlog je i što sam čuo da je rukovodstvo tokom nedelje tražilo drugo rešenje. Ćutanje je znak odobravanja, prema tome - nisam više trener Radničkog'', uverava Kuzmanović, koji je Nišlijama poželeo plasman u Superligu.

U Upravi kluba ''nisu obavešteni'' o celom slučaju.

''On ostavku Upravnom odboru nije podneo. Čuo sam da se o tome priča u gradu, ali dok njegovu odluku ne dobijemo zvanično, ne mogu ništa da komentarišem'', izjavio je predsednik Upravnog odbora Slavoljub Vlajković.



Ne propustite