Nišlije idu korak po korak...

Autor: Miloš Marković
sreda 30.05.2012.
14:19
Izvor: Sportske.net

Nakon mukotrpne borbe i izborenog plasmana u elitni rang fudbalskog takmičenja u Srbiji, Radnički iz Niša ide korak po korak i još uvek ne razmišlja o narednoj sezoni.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Pobeda nad poslednjeplasiranim Sremom u 31. kolu Prve lige Srbije donela je veliko slavlje za sve navijače Radničkog iz Niša.

Nišlije će nakon devet godina ponovo gledati superligaški fudbal, ali prvi i glavni cilj niškog kluba je da se tekuća sezona završi na najbolji mogući način.

Na dva kola do kraja prvenstva, Nišlije će pokušati da obezbede i dva trijumfa kako bi u što boljem ritmu otišli na zasluženi odmor.

Naime, nakon turbulentne sezone u kojoj je bilo mnoštvo problema, koji su na kraju rezultovali suspenzijom potpredsednika kluba, ali i nesuglasica sa samim igračima kluba, niškom klubu je preko potreban odmor.

Sekretar kluba Boban Stanković ističe da je ovo bila jedna duga godina u kojoj je klub naišao na nedostatak podrške gradske grada i iznosi nadu da će stvari preko leta promeniti na bolje.

Takođe, Stanković ističe da je primarni cilj kluba da sesezona završi kao što je i planirano, da se ostvare pobede u dva preostala kola i da se na odmor ode u krajnje trijumfalnom raspoloženju.

Prvi u nizu izazova dolazi već u subotu, 02. juna, kada će Nišlijena Delijskom visu od 17 časova ugostiti Inđiju.

Nakon toga – korak po korak...


Ne propustite