Nišlije uživaju u Lepenskom Viru

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.07.2012.
21:17
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Povratnik u Superligu obavlja drugi deo priprema za predstojeću sezonu u Lepenskom Viru. Trener Aleksandar Ilić zadovoljan je onim što je do sada urađeno a jedino je povreda Nikole Lukića dala razlog za brigu stručnom štabu Radničkog.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Već tri dana fudbaleri Radničkog iz Niša marljivo treniraju na terenu u Donjem Milanovcu gde su se preselili na drugi deo priprema pred novu sezonu.

Za sada sve teče po planu a treneru Aleksandru Iliću samo povrede remete koncepciju.

"Radi se dobro, momci se baš trude i gledaju da ispoštuju sve maksimalno. Malo ima povreda, ali to je ceh pripremnog perioda. Igrači se nisu navikli na ovaj ritam, ali se nadam da ćemo do kraja priprema odraditi sve kako treba i spremni dočekati sezonu" istakao je strateg Radničkog.

Pojačanje Radničkog Nikola Lukić morao je da se vrati u Niš zbog povrede kolena. On će obaviti neophodne preglede koji će pokazati koji je stepen povrede i da li će na njega moći da se računa u skorije vreme.

Ostali igrači nemaju zdravstvenih problema a svi su zadovoljni uslovima u novoj bazi.

"Teren je dobar, klima nam prija. Atmosfera je radna, trenira se odlično. Nadam se da ćemo se dobro spremiti do početka prvenstva. Ovo je najteži deo priprema, igračima neomiljen. Ali, mora da se izdrži jer je to naš posao" rekao je Zoran Pešić, fudbaler Radničkog.

Nišlije će sutra odigrati i prvi prijateljski meč u Donjem Milanovcu a protivnik će im biti ekipa Timoka iz Zaječara.

Ekipi bi do kraja dana trebalo da se pridruži i Marko Ranđelović koji je otišao u Beograd kako bi u svom bivšem klubu, Radu sa Banjice, regulisao neophodnu papirologiju koja će mu biti potrebna kako bi postao član Radničkog iz Niša.

Ne propustite