Ništa od Radničkog, Ožegović pozajmljen BSK-u

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 09.07.2012.
12:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi fudbaler Crvene zvezde, nakon šest meseci u najjačem timu kluba sa Marakane, u dogovoru sa stručnim štabom odlazi na pozajmicu u BSK za koju se nada da će mu pomoći da postane bolji fudbaler.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako se spekulisalo da bi Ožegović mogao da bude prosleđen u kragujevački Radnički, ovaj fudbaler će narednu polusezonu provesti u dresu BSK-a.

Ognjen je prihvatio ponudu, ide u klub u kome se nada da će dosta napredovati.

„Nisam uspeo da se nametnem i izborim za minutažu i s obzirom da mislim da mi je u ovom periodu najvažnije da igram, odlučio sam da odem na pozajmicu. Ne vidim u tome ništa loše. Moja nova ekipa ima dobar tim, dobrog trenera i smatram da ću u narednoj polusezoni, dosta napredovati.“, rekao je Ožegović.

Ovaj fudbaler će danas biti u konkurenciji za tim protiv Jedinstvo Putevi, nakon toga se pridružujesvojim novim saigračima.

Smatra da će mu pripreme sa Zvezdom dobrano koristiti da sešto bolje i brže uklopi u svom novom timu.

„Svojom velikom prednošću smatram to što sam već prošao skoro kompletne pripreme sa Zvezdom. To će mi umnogome pomoći da dobro igram, jer sam odradio kompletan bazični deo i fizički sam potpuno spreman. Ponavljam, najvažnije mi je da igram i dajem golove.“, rekao je Ožegović.

Ne misli da je kraj, veruje da će doći njegovih pet minuta u dresu slavnog srpskog tima.

„Nikako ne mislim da je kraj. Verujem da ću se već na zimu kada se vratim na Marakanu, izboriti za novu priliku za dokazivanje kod trenera Prosinečkog i zaslužiti status prvotimca Crvene zvezde.“, ne gubi nadu Ognjen Ožegović.

Inače, dres BSK-a od naredne sezone nosiće i Ajazdin Nuhi, nekadašnji igrač Partizana koji je proteklu sezonu proveo u redovima Napretka iz Kruševca.


Ne propustite