Njega i dalje boli, i dalje krivi sebe za poraz od Slovenaca

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 20.09.2017.
20:19
Izvor: Sportske.net, informer

Centar srpske reprezentacije nije srećan ovih dana, i dalje mu je samo jedno u mislima.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je napravila veliki uspeh, osvojili smo srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu iako to niko nije očekivao od nas pred početak prvenstva, imajući u vidu otkaze sa kojima se susretao selektor Đorđević.

Jedan od onih koji su bili uzdanica našeg selektora bio je i Ognjen Kuzmić, inaće i novi član Real Madrida.

Njega i dalje boli poraz u finalu od Slovenije, a ističe sebe kao jednog od tragičara, zanemarujući sve dobro što je uradio na tom meču.

"Proganjaće me još ona dva promašena slobodna bacanja protiv Slovenije u finalu Evrobasketa", rekao je Ognjen Kuzmić za "Informer".

Naime, pri rezultatu 82:82, Kuzmić je promašio dva slobodna bacanja.

"Niko nije spavao posle poraza od Slovenije. Ostaje žal što nismo uzeli zlato, pogotovo jer smo imali dobru priliku da preokrenemo utakmicu u samom finišu. Eto, ja sam imao ona dva slobodna bacanja i promašio. Mnogo sam razmišljao o tome, baš mi je teško palo. To je košarka, nekad daš, nekad promašiš kad se odlučuje", istakao je centar naše reprezentacije.


Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC REVOLTIZAN
Thursday, 21.09.2017
08:27

Dobro se secam i da je Divac mogao da bude tragicar protiv Argentine, a stariji znaju i sta je uradio protiv Sovjeta. Nijedan igrac ne treba i ne sme da bude stavljen na stub srama ili tako nesto, svi su zasluzni i svi su krivi.

avatar
x90x
Wednesday, 20.09.2017
23:48

Neko nekad da, nekad promasi...ti uvek promasis. Resetovao se u drvo mod na ovom prvenstvu. Nista od onog u Zvezdi nije pokazao osim skokova, vratio se na igre iz PAO, bez imalo samopouzdanja

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 20.09.2017
20:58

To je samo jedan od detaljcica, tako da ne treba da se brine. Promasio je i Lucic protiv Rusa, ali kad je ekipa slozna i kad se igra dobro - to se nadoknadi. U finalu je, nazalost, ponestalo snage, a i opcija.