Nole i Ziki - Podrška Srbiji i Bosni!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.05.2014.
14:33
Izvor: Sportske.net

Srpski teniseri Novak Đoković i Nenad Zimonjić poslali su poruku podrške narodu u Srbiji i Bosni koji su pogođeni poplavama.

Twitter: Novak Djokovic
Twitter: Novak Djokovic

Povezane vesti

U danu kada se bore za plasman u finale Mastersa u Rimu u konkurenciji muškog singla i dubla, srpski teniseri Novak Đoković i Nenad Zimonjić nisu zaboravili na svoj narod koji se našao u katastrofalnom položaju zbog elementarne nepogode.

Novak je već posle jučerašnjeg duela sa Davidom Fererom poručio srpskom narodu da ostane složan u teškoj situaciji i izbori se sa nedaćama koje su ga zahvatile.

Đoković se danas bori za plasman u finale Mastersa u Rimu, a pre početka meča sa Milošem Raonićem putem "Tvitera" je poslao poruku narodu u Srbiji zajedno sa Nenadom Zimonjićem koji se takođe nalazi u Rimu.

Dejvis Kup reprezentativci Srbije slikali su se sa banerom na kome piše #Podrška Srbiji i Bosni, čime je načinjen još jedan korak da se evropskoj i svetskoj javnosti skrene pažnja na tešku situaciju u ove dve zemlje.


Nole je inače izašao na teren u Rimu a na svojoj torbi sa opremom imao je nalepnicu na kojoj e takođe stajalo #Podrška Srbiji.

Valja podsetiti da su TSS i srpski teniseri koji trenutno ne nastupaju na turnirima još sinoć krenuli u pomoć ugroženom stanovništvu a poruku podrške iz Rima je poslala i Ana Ivanović.

Ne propustite