Norvežani potcenili Partizan, Vermez najavio odgovor na terenu...

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.08.2012.
23:23
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Fudbaleri Partizana danas su trenirali na BASK-ovom terenu, umesto na svom ''Zemunelu'', a razlog je privikavanje na veštačku travu, na kojoj će se igrati i u Norveškoj u četvrtak.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Vladimir Vermezović je ohrabrio navijače crno-belih izjavom da je zdravstveni bilten ekipe Partizana povoljniji nego što se ovih dana isticalo u medijima.

Ipak, on je odlučio, baš zbog nekolicine rekonvalescenata, da trening održi na veštačkoj travi.

''Bitno mi je kako će povređeni igrači reagovati na ovu podlogu i u zavisnosti od toga, opredeliću se za sastav tima'', kaže trener crno-belih.

Kapiten Saša Ilić je takođe potvrdio da će najverovatnije biti u timu, a trening je danas odradio i Lazar Marković.

''Imali smo određenih problema, mada ljudi ovde vole da prave probleme i gde ih nema. Nije vest kada sve ide kako treba, nego kad je obrnuto. Slušao sam i ja vesti kako neće igrati Ilić, pa Lazar Marković, ali evo ih danas na treningu sa ostalima...'', konstatovao je trener Partizana.

Analizirajući igru predstojećeg rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Vermezović uverava da se radi o ''predvidivoj'' ekipi, ali koja je veoma disciplinovana i odgovorna u igri.

''Krasi ih velika disciplina i odgovornost i sigurno će pružiti i više od 100 odsto svojih mogućnosti'', dodaje Vermezović.

Gol u gostima mnogo bi olakšao posao crno-belima u revanšu, a Vermezović šansu svog tima vidi i u utisku da je Tromso potcenio šampiona Srbije.

''Mislim da su nas potcenili i nadam se da će im se to osvetiti'', poručio je Vermezović.

Ne propustite