Novak: ''Živeli svi narodi bivše Juge, neka je Bog uz vas!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.05.2014.
10:22
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković nastavlja da oduševljava svojim gestovima ovih dana. Posle poruke iz Rima i srca na terenu, odlučio je da kompletnu novčanu nagradu donira stradalima u poplavama, da bi onda na društvenim mrežama nastavio da pruža moralnu podršku svim narodi

Twitter: Novak Djokovic
Twitter: Novak Djokovic

Povezane vesti

Kako smo juče objavili, Novak Đoković se odrekao kompletne novčane nagrade, u iznosu od 500.000 dolara, koju je zaradio pobedom u finalu turnira u Rimu, nad svojim najvećim rivalom, Špancem Rafaelom Nadalom.

Takođe, i njegova fondacija nastavlja da prikuplja dodatna sredstva, kako bi se pomoglo obnovi vrtića i škola u našoj zemlji, u područjima pogođenim poplavama.

Za to vreme, Novak Đoković dobija pohvale sa svih strana, što je u potpunosti i zaslužio, a dodatno oduševljenje izazvali su i njegovi najnoviji ''tvitovi''.

Naime, on je postavio priloženu sliku karte nekadašnje SFRJ, uz poruku: ''Živeli svi narodi bivse Jugoslavije. Neka je Bog uz vas'', naglasivši takođe da je iskreno pogođen i najnovijim dešavanjima na istoku Hrvatske, gde je Slavoniju zadesilo isto što i delove Bosne i Srbije.

''Srce mi se cepa kada vidim koliko ljudi je evakuisano i ugroženo u Bosni! Preko 950.000!!! Izdržite braćo.. Pomoć će stizati iz sveta.

Takođe, vidim da je i istok Hrvatske pogođen poplavama. Iskreno se nadam da vas neće pogoditi u onoj meri koliko Srbiju i Bosnu. Čuvajte se''
,
poručio je Novak na Tviteru i izazvao na hiljade pozitivnih komentara sa prostora bivše Jugoslavije.




Ne propustite