Novakov moto - ''Budi jedinstven''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.05.2012.
20:09
Izvor: Sportske.net, novakdjokovic.com

Najbolji teniser sveta je juče promovisao novu opremu u kojoj će nastupati od Rolan Garosa, tvrdeći da oseća ''prirodnu povezanost'' sa brendom ''Uniqlo''.

novakdjokovic.com
novakdjokovic.com

Povezane vesti

Novak Đoković smatra da je potpisivanjem ugovora sa kompanijom Uniqlo dobio ono što mu je neophodno i kao sportisti i kao pojedincu i veruje da će ova saradnja biti krunisana sa još mnogo uspeha u narenom periodu.

''Počastvovan sam izborom za UNIQLO globalnog brend ambasadora. Osećam prirodnu povezanost sa ovim brendom. UNIQLO je odličan brend, sa snažnim korenima u Japanu, državi čiju kulturu i način života veoma poštujem.

Moju ličnu filozofiju nazivam 'Budi jedinstven', koja se temelji na mojoj velikoj strasti i želji da se stalno unapređujem. Posvećen sam cilju da budem najbolji sportista sveta, da budem što bolji kao čovek, da pomažem ljudima, posebno deci koja u životu nisu imala sreće kao ja'', poručio je Đoković.

Svoje utiske o saradnji sa Novakom izneo je i Tadaši Janai, ispred sponzora.

''Upotrebićemo najmodernije tkanine i tehnologije kako bismo razvili tenisku opremu koja može da doprinese što boljim ostvarenjima tako prepoznatljivog i poštovanog sportiste kao što je Đoković. UNIQLO će upotrebiti postojeće materijale i tehnologije kako bi zajedno sa Novakom razvio najmoderniju garderobu za svaki dan, koju će da nose i u kojoj će da uživaju ljudi iz celog sveta'', poručio je Janai.

Ne propustite