Nove nade Jagodine

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.09.2013.
11:27
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

U Jagodini je u ponedeljak obavljena promocija trojice talentovanih fudbalera ovog kluba koji su potpisali stipendijske ugovore sa jagodinskim superligašem.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Stipendijske ugovore sa FK Jagodina potpisali su fudbaleri omladinskog tima Aleksa Petrović ('95. godište) i Lazar Cvetković ('95.), kao i Marko Mirkailo ('98.) član kadetskog tima.

Interesantno je da su sva trojica rođeni Jagodinci, što potvrđuje aktuelnu strategiju kluba. Igračima su prvi čestitali Miloš Velebit direktor škole fudbala i Vladan Đurđević savetnik predsednika kluba. Ugovore su potpisali na tri godine.

''Cilj omladinske škole je stvarenje igrača za prvi tim. Ovo je jedan pravac u kome želimo da idemo, i da dečake koji pokazuje određene kvalitete i imaju određene sposobnosti i koji bi u perspektivi bili prvotimci, da sa njima potpišemo stipendijske ugovore.

Ovim želimo da pokažemo da FK Jagodina ozbiljno računa na decu koja se nalaze u omladinskom pogonu, a posebno raduje to što su sva trojica iz Jagodine. Ovi ugovori su obeveza kluba prema igračima, ali i obaveza igrača prema klubu da se sa još više strasti i discipline posvete onome što ih očekuje u daljoj karijeri. Želim im sreću u daljem radu i da ovi ugovori u što kraćem roku prerastu u profesionalne ugovore
'', izjavio je Miloš Velebit.

Naravno, zadovoljstvo zbog potpisanih ugovora izrazili su i sami fudbaleri i istakli da će im ovo biti dodatni motiv za još bolji rad u narrednom periodu.

Inače, Aleksa Petrović igra u veznom redu, Lazar Cvetković na poziciji zadnjeg veznog, a Marko Mirkailo bi u budućnosti trebalo da bude jedan od oslonaca Jagodine u odbrambenim redovima.

Ne propustite