Novi kapiten?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 31.05.2012.
08:39
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Darko Lazović pred sobom ima ponudu za novi ugovor koji podrazumeva kapitensku traku. Njegov zamenik bi trebalo da bude Duško Tošića. Crveno - beli neće Kataija...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dosta se priča o odlasku Darka Lazovića, ali u Zvezdi su procenili da ne mogu da ga prodaju za sumu koju bi želeli, a da ga ne bi izgubili naredne godine bez obeštećenja, ponudili su mu novi ugovor.

Oni su već razgovarali sa njegovim menadžerima, a nastavak bi trebalo da usledi čim se najbolji fudbaler Zvezde vrati sa reprezentativne turneje.

"Sportski žurnal" otkriva i ponuđenu sumu, u pitanju je 300 000 evra po sezoni, a u paketu ide i kapitenska traka. To bi trebalo da zadovolji Lazovićeve apetite i da ga promoviše u vođu tima.

Njegov zamenik bi u tom slučaju bio Duško Tošić koji želi da ostane i pored ponuda koje ima. Prosinečki je njegov ostanak označio kao prioritet, pa su velike šanse da srpski reprezentativac i naredne godine bude komandant odbrane.

List piše da su Bajković i Mikić na izlaznim vratima, da je klub nezadovoljan njihovom ulogom u štajku, tačnije jer nisu odvratili saigrače od namere. Bajković je dugo na "Marakani", produžio je ugovor, ali Zvezda želi da na njemu zaradi, isto se odnosi i na Mikića, za koga nemaju adekvatnu zamenu još uvek, ali i iskusni desni bek je na izlaznim vratima.

Spekulacije o Kataiju nemaju puno istine, naime, u ovom trenutku Prosinečki ne vidi svrhu angažovanja ovog fudbalera, upravo zbog ostanka Lazovića, ali i nekoliko alternativa po boku u špicu. Zbog toga je uostalom klub odustao od angažovanja Kneževića iz Borca.

Prelazni rok ostaje u drugom planu, osim Nenadića bi trebalo da stigne i Babalj, a videćemo kako će završiti potraga za ofanzivnim vezistom i eventualno jednim igračem u odbrani.

Ne propustite