Novi potresi u Voši, Trajković i Škuletić odstranjeni iz tima!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.08.2012.
16:31
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

U Vojvodini se izgleda ponavlja scenario od proletos, kada je čak četvorica igrača odstranjena iz tima. Ovog puta, zbog kršenja klupske discipline, van tima su njih dvojica - Trajković i Škuletić, a interesantno je da je Trajković bio i među pomenutim kva

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Iz Vojvodine su se danas oglasili kratkim saopštenjem u kome se navodi da su defanzivac Branislav Trajković i napadač Petar Škuletić odstranjeni iz prvog tima, zbog, kako se navodi, ''kršenja klupske discipline''.

''Odlukom UO FK „Vojvodina“, zbog grubog kršenja klupske discipline, prvotimci  Petar Škuletić i Branislav Trajković suspendovani su i odstranjeni iz ekipe. Disciplinski organi kluba će u narednom periodu odlučiti o vrsti kazne koja će biti primenjena prema obojici igrača'', kaže se u saopštenju novosadskog superligaša, bez objašnjenja kakav su prekršaj napravila pomenuta dvojica fudbalera.

To je, u proteklih nekoliko meseci, već drugi slučaj odstranjivanja pojedinih igrača iz tima, obzirom da se i u aprilu dogodilo nešto slično posle debakla u Subotici (1:5). I tada je jedan od kažnjenih bio Trajković, ali je, kao i ostali, ubrzo vraćen u prvi tim.

 


Ne propustite