Novi remi "Romantičara"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.01.2014.
17:54
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda odigrali su nerešeno sa ekipom Sinđelića, što znači da na drugi deo priprema u Antaliji odlaze bez pobede na kontrolnim susretima.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Izabranici Milana Milanovića odigrali su nerešeno 1:1 (0:0) u drugom kontrolnom meču pred polazak na drugi deo priprema za prolećni deo sezone.

"Romantičari" su bili znatno bolji rival od ekipe Sinđelića ali su uspeli da propuste sijaset prilika na šta je uticao i jako loš teren koji je bio zaleđen.

Aleksandar Čavrić doneo je prednost superligašu sa Karaburme u 55. minutu a konačan rezultat postavio je Stojanović iz penala koji je skrivio Adžić u 65. minutu.

OFK Beograd: Pavlović, Pilica, Planić, Vasiljević, Obradović, Zdjelar, Stanisavljavić, Paločević, Ješić, Škrbić i Dražić. Igrali su još: Ostojić, Matović, Ivanović, Šipčić, Adžić, Antonov, Bulat, Gajić, Micevski, Zarubica, Čavrić.

Ekspedicija OFK Beograda u četvrtak odlazi put Antalije gde će Milan Milanović sa svojim saradnicima pripremati ekipu za nastavak šampionata i polufinalne okršaje sa Jagodinom u Kupu.

Ne propustite