Novi trijumf Partizana, Džigi kralj prekida!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.02.2014.
15:54
Izvor: Sportske.net

Kombinovani tim Partizana upisao novi trijumf na pripremama u Beleku. Ovog puta, oružje pred crno-belima položila je ekipa Rabotničkog iz Skoplja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle jučerašnjih 4-0 protiv Maribora, igrači koji nisu dobili veću priliku u tom meču, danas su izašli na megdan Rabottničkom i - upisali novi trijumf crno-belih, ovog puta rezultatom 2:0.

Od samog početka meče, ekipa Partizana, koju je ovog puta sa kapitenskom trakom na ruci predvodio Milan Obradović, imala je inicijativu, stvarala prilike, ali tokom prvih 45 minuta lopta prosto ''nije htela'' u gol skopskog tima.

Petar Grbić se u više navrata nalazio u šansama, ali nije imao sreće da se upiše u strelce. Golu rivala pretili su i Živković, Luka, Fofana, ali se u drugih 45 minuta ušlo rezultatom 0:0.

Ali, u nastavku, kvalitet Partizana je i rezultatski došao do izražaja, i to najviše zahvaljujući Nikoli Ninkoviću. Popularni Džigi je u 55. minutu pogodio direktno iz kornera, doduše lopta je nekoga na tom putu malo i zalačila, ali što je najvažnije, završila je u mreži - 1:0.

Četiri minuta kasnije, nova šansa za Partizan posle kornera, ovog puta je pokušao Ivković, ali nije bio precizan.

A onda, u 65. minutu dosuđen je i jedanaesterac za Partizan, kada je Fofana oboren u kaznenom prostoru Rabotničkog, a Ninković je siguran sa bele tačke za 2:0.

Do kraja, Luka je imao lepu priliku za crno-bele posle akcije sa Petrovićem, ali je njegov šut izblokiran.

Finiš meča pripao je Skopljancima, koji su najbolju priliku propustili u 87. minutu, kada je Ivković sjajnom intervencijom spasao gol crno-belih posle prilike Trajčevskog.

Partizan: Živković, Aksentijević, Obradović, Ivković, Gulan, Marković, Ninković, Luka, Grbić, Fofana i Živković.

Klupa: Petrović Nikola, Petrović Nemanja, Stanković, Brašanac, Pantić.

Ne propustite