Novopazarci od sutra u Antaliji

Autor: Beta Beta
subota 04.02.2012.
20:17
Izvor: Beta

Fudbaleri Novog Pazara putuju u nedelju ujutru u Antaliju, gde će se u sledeće dve nedelje pripremati za nastavak prvenstva u Super ligi Srbije.

fk novi pazar
fk novi pazar

Povezane vesti

Trener Ljubomir Ristovski na put vodi 26 fudbalera, koji su u poslednjih 20 dana trenirali u Novom Pazaru, a u jedinoj prijateljskoj utakmici savladali su prvoligaša Slogu iz Kraljeva sa 2:1.

"Radili smo u teškim uslovima i sigurno je da ćemo u Turskoj moći kvalitetnije da se spremamo. Odigraćemo pet kontrolnih mečeva, u pokušaju da nadjemo najbolji tim za prolećni debi protiv Partizana", rekao je Ristovski radiju Sto plus.

U Antaliji će se pripremati"

golmani: Vladan Djogatović, Damir Beširović i Vladimir Bajić,

Igrači odbrane: Emir Lotinac, Miloš Marković, Djordje Tutorić, Radenko Bulatović, Ivan Babić, Elvedin Šrijelj, Bojan Ostojić, Ibrahim Arifović i Dragan Šarac,

Igrači sredine terena: Irfan Vusljanin, Semir Hadžibulić, Radan Ssunjevarić, Suad Nokić, Rijad Muratović, Filip Stojanović, Edin Ademović, Vladimir Matić, Ivan Pešić i

Napadači: Miloš Bogunović, Admir Kecap, Miloš Djalac, Admir Raščić i Fedja Dudić.

Rivali Novopazaraca u Antaliji biće rumunski Panduri, austrijski trećeligaš Horn, kineski drugoligaš BIT, član danske druge lige Hobro i Obolon iz Ukrajine.

"Mislim da ćemo imati sasvim korektne rivale, a po povratku kući imaćemo i poslednji test, protiv sarajevskog željezničara, 25. februara", kazao je Ristovski.

Super liga Srbije nastavlja se 3. marta, a Novi Pazar u prvom kolu prolećnog dela dočekuje vodeći Partizan.

Ne propustite