Novopazarci "pazarili" u Nišu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.01.2013.
11:27
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbalski klub Novi Pazar dobio je još jedno pojačanje u zimskom prelaznom roku a novi igrač ekipe koju vodi Slavenko Kuzeljević dolazi iz niškog Radničkog.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Dosadašnji levi bek Radničkog iz Niša Zoran Pešić (29) karijeru će nastaviti u Novom Pazaru pošto nije uspeo da se izbori za mesto u timu Aleksandra Ilića.

Pešić je u drugom delu prethodne sezone bio standardan u prvom timu Radničkog ali je po početku takmičenja u JSL doživeo povredu i ispao iz konkurencije.

Novopečeni Pazarac karijeru je počeo u Bane iz Raške, a igrao je još za Javor iz Ivanjice, Vlasinu, ČSK Čelarevo, Novi Sad, Spartak i Banat iz koga je i došao u Niš.

"Dobro mi je što sam otišao, nije mi teško da se uklopim pošto sam iz ovih krajeva. Uslovi su dobri za trening, došao sam na pomognem klubu da izbori opstanak. Brzo smo se dogovorili" kazao je Pešić po dolasku u Novi Pazar.

Interesantno je da bi debi na jednom takmičarskom meču u dresu Novog Pazara Pešić mogao da ima baš protiv svog bivšeg kluba u prvom kolu prolećnjeg dela JSL kada Novi Pazar bude gostovao na "Čairu".

"Novi Pazar ima jednu od najvernijih publika, ali isto tako tu su i 'Meraklije' koje ovom prilikom pozdravljam i klubu želim sve najbolje u nastavku sezone. Lepo mi je bilo u Nišu godinu dana" zaključio je Pešić.

Odlazak Pešića bio je ukupno peti ove zime iz ekipe Radničkog, koju su pre levog beka napustili još Vukomanović, Bajevski, Pavličić i Ranđelović.

Ne propustite