Novosađani stigli na Maltu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.07.2013.
11:13
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ekspedicija Fudbalskog kluba Vojvodina stigla je na Maltu, gde će u četvrtak biti odigran prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između tamošnjeg Hibernijansa i novosadskih "Lala".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Stručni štab i fudbaleri Vojvodine stigli su u ranim jutarnjim časovima na Maltu, gde ih u četvrtak očekuje prvi takmičarski meč u novoj sezoni.

Novosađani su letom sa budimpeštanskog aerodroma "Franc List" krenuli put Valete gde ih očekuje okršaj sa Hibernijansom.

Ekspedicija Voše smestila se u hotel "Korintija Palas" gde će boraviti u naredna dva dana. Za sredu od 18 časova je zakazan popodnevni trening na stadionu "Ta Kali" na kojem će u četvrtak biti odigran meč.

Tačnije rečeno, susret će se održati praktično na nekoj vrsti pomoćnog terena koji je pokriven veštačkom podlogom, a nalazi se odmah iza severne tribine glavnog stadiona. Postoji i jedna pokrivena tribina kapaciteta oko 2000 mesta.

Novosađane je na Malti dočekalo izuzetno toplo vreme sa temperaturom iznad 30 stepeni što će biti otežavajući faktor u prvom meču koji izabranici Marka Nikolića igraju u četvrtak od 18 časova.

Ne propustite