Novosel o debaklu Hrvatske, evo šta ga je najviše naljutilo!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.09.2017.
17:56
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

I kako kaže, pitaće to selektora Acu Petrovića.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Kako je i najavljeno pre početka šampionata, proslavljeni hrvatski stručnjak Mirko Novosel komentarisao je dešavanja na ovom takmičenju za tamošnje ''Sportske novosti''.

Dan posle jučerašnjeg ubedljivog poraza reprezentacije Hrvatske od Rusije (78:101), Novosel je u svom tekstu naglasio da je pobeda Rusije potpuno zaslužena i da dalje ide, jednostavno, bolja ekipa.

Ali, jedna stvar mu nikako nije jasna i to je ono što najvišđe zamera selektoru Petroviću i njegovim izabranicima.

''Šarić je izgoreo od prevelike želje, a golem i po meni nedopustiv nedostatak je da mi nemamo alternativnu odbranu i ako već ne možemo sprečiti prodore, a prolazili su nam, onda tu treba biti neka zona, pa pokušati s tim'', istakao je, između ostalog, Novosel, uz zaključak:

Jedino što me ozbiljno naljutilo je što nemamo alternativnu odbranu, to je nedopustivo na ovakvom takmičenju. Ne znam razlog, pitaću Acu''.

Novosel je primetio i još jedan problem, a u vezi Darija Šarića, koji je imao predugu pauzu pre početka priprema za Evropsko prvenstvo.

''Šarić je pauzirao četiri meseca prije Eura i koliko god imao volju, to jednostavno ne ide. Rusi su pokazali snažnu ekipnu igru, vrlo visokukvalitet'', smatra Novosel.


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djan_franko
Tuesday, 12.09.2017
05:35

Jel to onaj ,,strucnjak'' sto kaze da Teododic nema pojma... 😂

avatar
Darko123456
Tuesday, 12.09.2017
15:22

Taj taj , sto je prozivao nas za 4 mjesto na proslom euru , za drvenu medalju . KOju ce oni jos dugo sanjati , a tek ove sa malo ljepsim sjajem , nece doci do nje tek :D