O Stanojeviću sve najlepše

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.01.2012.
12:39
Izvor: Sportske.net

Igrači Partizana ostali po strani u klupskom sukobu, kažu da Stanojevićeve zasluge niko ne može da izbriše, ali ističu da ne žele da se bave klupskom politikom. Oni koji im zbog toga zameraju nisu u pravu...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Bilo je upadljivo da ni do koga od Partizanovih igrača nije bilo moguće doći dok je trajao odmor.

Pričalo se da šalju poruke podrške treneru i sportskom direktoru, a opet zaćutali su za medije.

"Teško mi pada sve što se dešava, ali ne mešam se, igrači pričaju na terenu, drugi vode klupsku politiku", rekao je na kraju 2011. kada je kriza i bila najžešća kapiten Ilić.

On je tom prilikom demantovao da je u sukobu sa Stanojevićem i da je "minirao" trenera.

Milan "Lola" Smiljanić je "Sportskom žurnalu" objasnio da igrači ponikli u klubu intenzivnije doživljavaju lomove u Partizanu.

"Za mene su Stanojević i Krstajić mnogo učini, ali imam fenomenalni odnos sa predsednikom", objasnio je svoj stav Smiljanić. Na istim talasima su i drugi, Marko Šćepović je zahvalan Stanojeviću što ga je istrpeo, a Stefan Babović dodaje da mu je bilo zadovoljstvo da radi sa bivšim trenerom.

Poruke su stizale od zaraćenih strana, sa jedne upozorenje da se ne mešaju, sa druge poruka da gledaju na teren i da rade svoj posao.

Stanojević i Krstajić su javno igračima poručili da nastave da rade i privedu posao kraju na proleće.

Međutim, postoji i jedan deo nezadovoljnih navijača koji tvrde da su igrači morali da zaštite trenera i direktora, pogotovo oni koji su zahvaljujući njima i postali to što jesu.

Po nama, to je apsurdno, klupska politika se rešava na višim instancama, od igrača se očekuje da profesionalno prihvate promenu, ostalo su lične stvari koje zadrže za sebe.

Ili vi mislite drugačije?

Ne propustite