Obradović ima "trik" za Lazovića

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.04.2014.
14:18
Izvor: Sportske.net

Iskusni defanzivac Partizana jesenas je rešio "večiti derbi" a za nedelju dana ga očekuje prilika da ispravi grešku sa "Marakane". Najveća pretnja za crno-bele biće Darko Lazović ali je Milan Obradović spremio "trikove" kojima će pokušati da zaustavi Čača

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalska Srbija kreće da broji dana do 146. "večitog derbija" koji bi i ove godine mogao da donese titulu pobedniku, baš kao što je to bio slučaj u prethodnoj sezoni.

Prvi ovosezonski duel Crvene zvezde i Partizana završen je pobedom crveno-belih a tragičar tima iz Humske bio je Milan Obradović, strelac autogola.

Uoči 146. "večitog derbija" iskusni defanzivac ističe spremnost da se iskupi za grešku a posao će mu biti teži jer će Zvezda u navalnoj liniji imati oporavljenog Darka Lazovića koga neće biti lako zaustaviti.

"Protiv brzine Darka Lazovića je 'trik' biti brži i snalažljiviji od njega, brže razmišljati. Treba igrati sportski, pa su moji trikovi ti da budem maksimalno spreman i, ako nisam brži, da imam brže reakcije, da se bolje postavim" ističe Milan Obradović.

Iskusni defanzivac nije bio u sastavu za duel sa Jagodinom ali ga u timu treba očekivati već na gostovanju Napretku u Kruševcu.

Do testiranja Obradovićevih trikova ostalo je još sedam dana a Darko Lazović dobio je motiv više da se nadigrava sa defanzivcima crno-belih.

Ne propustite