Obradović: "O Zvezdi od srede"

Autor: Miloš Marković
nedelja 27.10.2013.
09:37
Izvor: Sportske.net

Iskusni defanzivac Partizana ne želi da razmišlja o večitom derbiju, pre nego što se završe izazovi u okviru osmine finala nacionalnog Kupa.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekipa aktuelnog šampiona je ostvarila neočekivani remi na svom terenu.

Nisu uspeli izabranici Vuka Rašovića da savladaju 'čarapane' iz Kruševca, koji su odoleli i ostvarili rezultat od 1:1.

Jedan od najiskusnijih fudbalera u redovima crno-belog tima, Milan Obradović, ističe da je njegov tim zaslužio da pobedi.

"Zalaganjem i prikazanom igrom mislim da smo zaslužili da pobedimo."

"Stvarali smo mnogobrojne šanse, na žalost ih nismo iskoristili. Takve utakmice, u kojima se propusti veliki broj prilika, obično se i gube."
, smatra defanzivac Partizana.

U Humskoj je ponovo bilo pritiska, nezadovoljni su bili i navijači raspletom, a Obradović ističe da bi sve bilo drugačije da je Partizan uspeo da iskoristi prilike.

"Da smo postigli tri gola u prvom poluvremenu, pritiska ne bi ni bilo. Problem sa ovom ekipom je generalni problem sa srpskim fudbalom, a to je nedostatak iskustva. Prerano se odlazi, novi naraštaji prerano stasavaju, to nam je jedini problem. Sve ostale kvalitete imamo da budemo šampionska ekipa, iskustvo je jedina stvar koja nam nedostaje.", smatra Obradović.

Naredni izazov u okviru domaćeg prvenstva je i večiti derbi protiv Crvene zvezde. Ipak, Obradović neće o toj utakmici pre osmine finala Kupa.

Partizan, naime, u sredu igra meč prpotiv ekipe koja je za vikend 'otkinula' bod Crvenoj zvezdi, Radničkog iz Niša.

"Imamo tešku utakmicu u Kupu pre derbija, moram da vas podsetim da je osvajanje Kupa jedan od ciljeva ove godine."

"O Crvenoj zvezdi ćemo razgovarati tek posle srede, kada ću rado odgovoriti na vaša pitanja vezana za subotnji meč. Do tada, maksimalno se koncentrišemo i fokusiramo na Radnički."
, zaključio je Milan Obradović.

Ne propustite