Obrt - 'Gasprom' pogurao Lukovića ka Zvezdi!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.01.2014.
21:02
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni sponzor Zenita i Crvene zvezde odlučio je da se umeša u "sagu o Aleksandru Lukoviću" i da nekadašnjeg reprezentativca Srbije pogura ka "Marakani", pa se sada čini da je iskusni defanzivac na korak od Crvene zvezde.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Veleobrt režirala je kompanija "Gasprom" u slučaju transfera Aleksandra Lukovića u Crvenu zvezdu. Nakon što je danima Luković korak po korak bivao sve dalje od povratka na "Marakanu", u poslednjih 48 sati došlo je do promene "klime".

Čelnici kompanije NIS "Gaspromnjeft" obavili su pregovore sa sportskim direktorrom Zenita Ditmarom Bajersdorferom kako bi ruski klub do kraja tekuće nedelje omogućio Aleksandru Lukoviću da se preseli na "Marakanu".


Konačni dogovor trebalo bi da aminuje generalni direktor Zenita Maksim Mitrofanov koji bi Lukovića mogao da pošalje put Kopra u ponedeljak, kada crveno-beli počinju drugi deo priprema u Sloveniji.

Poznato je da je prepreka za realizaciju Lukovićevog transfera bio novac pa ostaje nejasno na koji je način kompanija "Gasprom" prenebregnula te probleme i dovela Lukovića na prag kluba iz Ljutice Bogdana.

Ne propustite