Obrt - Stojke ide kod Stanoja?

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.05.2014.
21:48
Izvor: Sportske.net

Iako se već mesecima najavljuje njegov prelazak ovog leta u Olimpijakos, možda naš reprezentativni golman Vladimir Stojković i ne obuče dres kluba iz Pireja.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Naime, prema najnovijim informacijama koje su ''procurele'' u grčkim, ali i pojedinim izraelskim medijima, a koje su prenele i ''Novosti'', bivši golman Partizana Vladimir Stojković mogao bi karijeru da nastavi u - Izraelu.

Da to tako bude, pobrinuo se njegov nekadašnji trener iz Partizana Aleksandar Stanojević, koji je nedavno preuzeo ekipu Makabija iz Haife.

Navodno je Stanojević čelnicima svog novog kluba uputio jasan zahtev za angažovanjem srpskog reprezentativnog golmana, pogotovo ukoliko u narednom periodu Bojan Šaranov, nekadašnji čuvar mreže OFK Beograda, napusti Haifu.

Cela priča na prvi pogled deluje realno, pogotovo što je već poznato da su se i navijači Olimpijakosa već izjasnili protiv njegovog dolaska u Pirej.

Podsetimo, ovog proleća Stojković je branio boje grčkog Ergotelisa, gde je potvrdio svoje kvalitete i pokazao da zaslužuje mesto u mnogo jačoj ekipi.




Ne propustite