Obrt - Traore vraćen kući!

Autor: Beta Beta
nedelja 06.01.2013.
19:46
Izvor: Beta

U Crvenoj zvezdi odustali od angažovanja fransuskog reprezentativca, koji je pre nekoliko dana doputovao u Beograd. Odluka doneta posle obavljenih lekarskih pregleda, kada je utvrđeno da bi ovaj košarkaš tek za mesec dana mogao da dostigne optimalnu formu

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Francuski košarkaš Ali Traore ipak neće igrati u Crvenoj zvezdi, saopštio je danas beogradski klub.

Planirano je da Traore u Zvezdi ostane do kraja sezone, ali je imao klauzulu po kojoj je ugovor trebalo da bude realizovan ako prođe medicinske testove.

"Traore je dugo pauzirao, ove sezone je odigrao samo dve utakmice i da bi dostigao optimalnu takmičarsku formu bilo bi mu potrebno minimum mesec dana. S obzirom na naš vrlo zgusnut raspored i visoke ambicije koje imamo, nismo u prilici da toliko čekamo, saradnja nažalost neće biti realizovana", rekao je direktor Zvezde Davor Ristović.

On je Traoreu poželeo mnogo sreće u nastavku karijere.

"Veoma nam je žao što Traore neće igrati za Zvezdu. O njegovim igračkim kvalitetima izlišno je govoriti s obzirom da je reč o reprezentativcu Francuske. Takođe, u ovih nekoliko dana bili smo u prilici da se uverimo da je reč o sjajnom čoveku i zaista veoma dobrom momku. Nadamo se da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti", kazao je Ristović.

Kako se navodi, Traoreova povreda je sanirana, ali mu je potrebno mnogo vremena da udje u takmičarsku formu.

Ne propustite