Očekivano - Milinković presrećan, Ilić razočaran ''petardom''

Autor: Beta Beta
subota 27.10.2012.
19:04
Izvor: Beta

OFK Beograd je današnjom ubedljivom pobedom nad niškim Radničkim potvrdio da se nalazi u usponu forme, a njihov trener Milinković je priznao da je i sam iznenađen da trijumf bude tako ubedljiv.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

U 10 kolu Jelen Super lige OFK Beograd je pobedio Radnički iz Niša rezultatom 5:1. Šef stručnog štaba domaćih Zoran Milinković je sigurno zadovoljan rezultatom.

"Najpre bih čestitao kolegi na dosadašnim rezultatima. Predvideli smo jednu tešku utakmicu, jer je Radnički jedno prijatno iznenadjenje ove godine, vidi se da postoji ruka trenera, to je jedna ekipa koja hoće da igra. Pobeda nam mnogo znači, ali nismo očekivali ovako ubedljivu.

Igrači OFK Beograda su bili pod pritiskom pobede i jednostavno mi prostor za manevar nemamo. Bili smo veoma koncentrisani i agresivni svih devedeset minuta i kao plod takve igre, pre svega želje i volje usledila je pobeda. Čestitam igračima na pobedi mojim momcima, zahvalio bih se navijačima na podršci i naravno Radničkom poželeo mnogo uspeha u nastavku prvenstva."

Šef stručnog štaba gostiju Aleksandar Ilić se nije nadao ovakvom rezultatu na Karaburmi.

"Sigurno je nešto što nismo očekivali, sa obzirom da su nam rezultati u prethodnom periodu bili sasvim drugačiji i da smo pružali drugačije partije. Podbacili smo u svim aspektima igre, i primili golove definitivno nakon naših grešaka. Pred nama postoji veoma težak period gde imamo ozbiljne mečeve, dolazi nam Partizan i posle ovakvog poraza predstoji nam ozbiljan rad, kako psihički tako i fizčki."


Ne propustite