Ocene na čekanju...

Autor: Boris Jovanović
petak 29.06.2012.
08:35
Izvor: Sportske.net

Poraz od Olimpije svakako nije dovoljan za bilo kakav zaključak, osim jednog, Prosinečki mora što pre da uigra ekipu, ali i da ima jasnu situaciju na koga može da računa...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Stiče se utisak da je poraz od Olimpije tragičnije shvaćen u medijima nego u samom klubu. Prosinečki je primedbe na igru izabranika ostavio na svlačionicu, a pojavile su se i ocene da su fudbaleri koji čekaju na odlazak demoralisani.

"Ja to nisam video, svi odlično rade, zadovoljan sam i pojedinačnim zalaganjem fudbalera. Želeo bih da zadržim sve igrače, ali ako se pojavi neka finansijska ponuda koja bi pomogla klubu da se izbori sa problemima, ja tu ne mogu ništa", ponovio je Prosinečki.

On neposredno nakon meča nije želeo da odgovori na pitanje da li bi zadržao Borhu, a navijače zanima i kada će na delu videti pojačanja.

"Babalj će uskoro dobiti šansu, kad bude spreman da zaigra, što se Jovanovića tiče sa njim moramo da budemo strpljivi jer ima lakšu povredu", objasnio je trener Zvezde.

Crnogorski reprezentativac igra na osetljivom mestu, biće mu potrebno vreme, pa je sigurno da mora da odigra par mečeva pre takmičarskog debija protiv Naftana.

Što se drugih pojačanja tiče, sve je utihnulo, čekaju se ponude za neke fudbalere, sigurno je da klub neće kupovati pre nego što prethodno nekoga proda. Za sada je i dalje najizvesniji odlazak Kadua, najverovatnije u Rusiju, a Mikić i Dimitrijević, kao i golman Bajković čekaju ponude...

Dok ne odu konkurišu za tim, ali Prosinečki mora da ima jasnu sliku na koga može da računa. Sami Belorusi ne bi trebalo da budu pretežak zalogaj, ali će već početkom avgusta rivali biti ozbiljniji...

Ne propustite