Ocenimo crno-bele: Strelci odskočili, ''Markec'' i Eduardo i dalje ''poste''

Autor: Darko Mitrović
subota 31.03.2012.
18:40
Izvor: Sportske.net

U prvih 45 minuta protiv Rada danas na Vračaru, fudbaleri Partizana prikazali su svoje najbolje izdanje ovog proleća. Da li je Avram Grant našao pravi recept, ili ima i nove adute, poput Ninkovića...?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stojković 6.5 - zakazao kod primljenog gola, mada treba priznati i da je Malbašić odlično šutirao. U nastavku sprečio ''Građevinare'' da postignu još jedan gol.

Aksentijević 8 - ponovo sjajan, ako ovako nastavi, verujemo da će ''zacementirati'' svoje mesto među prvom jedanaestoricom. Borben, agresivan, idealnim centaršutem u finišu prvog poluvremena ''namestio'' Dijarin drugi gol.

Rnić 6 - ostavio dosta prostora Malbašiću kod prvog gola za domaće.

Ivanov 8.5 - sjajan utisak, još jednom je oduševio, posle meča u Kuli kada je u teškim trenucima odlučio da ostajne uz klub. Danas je lepim golom njavio novi trijumf Partizana, u odbrani siguran, a u nastavku je pripremio i odličnu priliku Markoviću koju mladi fudbaler crno-belih nije iskoristio.

Volkov 6.5 - osećaju se još uvek posledice povrede, gledali smo ga i u boljim izdanjima, ali za crno-bele je najvažnije da se on oporavio, prava forma će već doći.

Kamara 7 - standardno dobar na svojoj poziciji, još kad bi svoje povremene izlete u napad krunisao i kojim golom...

Tomić 7 - navikao nas je da se često upisuje u strelce, danas mu to nije pošlo za rukom.

Ilić 7.5 - kapiten na željenom nivou, kreirao je igru crno-belih, između ostalog i akciju kod vodećeg gola Ivanova.

Babović 7.5 - njegov gol je možda i najbolji potez meča, mada ima konkurenciju u lepim golovima Ivanova i na drugoj strani Malbašića

Dijara 8 - kao i protiv Jagodine, dva puta se upisao u strelce i ponovo najavio povratak u pravu formu pred revanš u Kupu nprotiv Crvene zvezde. 

Eduardo 7.5 - dosta aktivan u akcijama crno-belih, trudi se, ali nikako da zatrese mrežu. To mu svakako stvara pritisak koji ga sputava u pokušajima da pokaže koliko zaista može.

Rezerve: 

Marković 6 - dobio priliku u poslednjih 20 minuta, za to vreme imao lepu priliku koju nije uspeo da pretvori u gol. I njegov post i dalje traje...

Saša Marković solidno obavio posao u poslednjih petnaestak minuta, a Nikoli Ninkoviću je i poslednjih pet-šest bilo dovoljno da u nekoliko situacija pokaže svoj veliki talenat. Možda je ovo Grantov ''džoker'' pred derbi?

Ne propustite