Ocenimo Radnički - klinci položili ispit

Autor: Đorđe Đokić
sreda 04.04.2012.
19:19
Izvor: Sportske.net

Radnički je ostvario cilj. Tintor i Kosorić odigrali sigurno u odbrani, mladi Petrović i Nedović na sredini presingom kvarili igru Beograđana.

FKRadnicki.com
FKRadnicki.com

Povezane vesti

Čančarević 6 - iako je Zvezda imala inicijativu, golman Radničkog nije imao mnogo prilika da interveniše. Par izletanja u prazno kod centaršuteva Beograđana dovoljna za brigu.

Nenadić 6 - bekovi Radničkog su bili slabiji deo defanzive Radničkog, a nisu previše ni pomagali u napadima.

Pavlović 6 - za nijansu bolji od Nenadića.

Tintor 7 - preuzeo upravljanje odbranom u odsustvu Miloševića i unosio sigurnost u poslednju liniju.

Kosorić 7
- odigrao kao odlično, potpuno zamenio kapitena Miloševića i sa nekoliko intervencija na vreme zaustavljao napade Beograđana. Možda i najbolji pojedinac na terenu.

Nedović 6 - odradio ono što se od njega tražilo. Jedna greška na sredina napravila opasnu situaciju pred golom Radničkog.

Petrović 6.5 - slično Nedoviću, 18-godišnjak u potpunosti ispunio zadatke što se tiče defanzive. Kreirao odličnu priliku za Miloškovića koja je prekinuta zbog sumnjivog ofsajda.

Obrovac 6 - slabiji deo sredine Radničkog. On je trebao da bude zadužen za kreaciju, ali nije previše pokazao.

Milošković 5.5 - već duže u lošoj formi, nije uspevao da zadrži loptu.

Kostić 6 - bez snage u samoj završnici. Imao nekoliko situacija u kojima je mogao bolje da odreaguje i koje su mogle da budu mnogo veći problem za Beograđane nego što su na kraju bile.

Spalević 6 - često potpuno sam na polovini Zvezde, bez podrške nije ni mogao više.

Lepović, Simić i Živadinović su proveli kratko na terenu u delu meča u kom je Radnički čuvao rezultat. Rezultat pokazuje da su odradili ono što se očekivalo od njih.

Ne propustite