Ocenimo Zvezdu - napadači neutralisani, vezisti bez prave ideje...

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.04.2012.
18:22
Izvor: Sportske.net

Na današnjem gostovanju u Kragujevcu, fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da probiju organizovanu odbranu Radničkog. Borha i Milunović u napadu bili ''bleda senka'' u odnosu na neke ranije partije ovog proleća. Lazović nikako da se vrati u pravu formu...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bajković 6 - nije imao mnogo posla, jedino je Spalević mogao da iskoristi jednu njegovu neopreznost, kada je sa pola terena pokušao da iznenadi golmana Zvezde.

Vešović 6.5 - za razliku od meča protiv Hajduka proteklog vikenda, danas nije uspevao da šalje upotrebljive centaršuteve sa desne strane ka svojim napadačima.

Maksimović 6 - jedna njegova greška u finišu meča mogla je skupo da košta Zvezdu, ali Kostić to nije uspeo da iskoristi na pravi način.

Tošić 6.5 - drugi Zvezdin štoper propustio je priliku da izraste u junaka meča, pošto u drugom poluvremenu nije uspeo da zatrese mrežu domaćih iz veoma izgledne situacije posle Lazovićevog kornera.

Mladenović 6 - ni on nije bio na svom nivou, nismo videli ni centaršuteve, ali ni ''projektile'' po kojima je već postao prepoznatljiv od dolaska u Zvezdu.

Mijailović 6.5 - solidno obavio posao, a u drugom poluvremenu opasno je pripretio golmanu Radničkog Čančareviću, odličnim šutem sa preko 20 metara.

Kadu 7 - možda i najbolji u redovima Zvezde, ali danas nije imao prave saradnike u veznom redu.

Evandro 6 - ''Maestro'' na ''Čika Dači'' nije opravdao svoj nadimak.

Lazović 6 - ni Lazović nije imao svoj dan. Nekoliko puta je bio u situacijama da ozbiljnije ugrozi protivnički gol, ali nijednom nije uspeo da natera Čančarevića da interveniše. Lopta je, kao po pravilu, posle njegovih pokušaja odlazila preko gola.

Borha 5 - ako je Lazović i imao svoje prilike, to se za napadački tandem Zvezde danas ne može reći. Kolumbijac gotovo neprimetan, odsečen u napadu, bez pravih lopti za njega, ali ni sam nije uspevao da se izbori za poziciju za šut.

Milunović 5.5 - slično je i sa Milunovićem, koji je doduše, imao jedan neprecizan pokušaj...

Robert Prosinečki je u nastavku pružio priliku Kasalici i Dimitrijeviću, ali ni oni nisu odskočili od ostalih.

Ne propustite