Od danas Crvena zvezda DIVA

Autor: Bojan Jovanovic
utorak 14.02.2012.
16:04
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Nakon potpisa ugovora sa automobilskom kompanijom SEAT, Crvena zvezda je dobila i naslovnog sponzora. U prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu ozvaničena saradnja sa kompanijom DIVA, koja proizvodi vodu za piće.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Od danas se košarkaški klub sa Malog Kalemegdana zvanično zove Crvena zvezda DIVA, pošto su "crveno - beli" potpisali ugovor o sponzorstvu sa ovom renomiranom firmom koja se bavi proizvodnjom vode za piće.

Živorad Anđelković je veoma zadovoljan zbog uspostavljene saradnje.

"Kao što sportski deo Crvene zvezde ima svoje ciljeve na terenu, tako i poslovni deo kluba ima svoje zadatke koje mora da ispuni, jer bez toga nema uspeha čitavog kolektiva. Zadatak koji je uprava Crvene zvezde postavila ispred sebe je da sponzorske ugovore ne potpisuje samo na jednu godinu već da se ta saradnja obnavlja i u godinama koje dolaze. Jer, to samo to bi značilo da je klub svojim partenerima uspeo da vrati poslovnu sardanju na pravi način.

Mi smo u ovom trenutku zadovoljni jer smo uspeli da potpišemo veliki broj višegodišnjih ugovora. To znači da su firme i preduzeća prepoznale ono što Crvena zvezda planira,"
rekao je Živorad Anđelković, predsednik skupštine KK Crvena zvezda.

"Sa kompanijom Diva smo razgovarali na istu temu i to je garant da će Crvena zvezda imati kontinuitet u poslovbnoj saradnji. Želim da se zahvalim vlasniku kompanije Diva gospodinu Perišiću i da mu poručim da ćemo se potruditi da naša saradnja bude kvalitetna, odnosno da ovo što piše DIVA na dresu piše i sledeće godine. To će značiti da smo uspeli. Pozivamo naše prijatelje zvezdaše da pobaju ovu vodu, jer smatram da će ona biti najkvalitetnija uz pobede koje nas očekuju," dodao je.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović izrazio je veliku zahvalnost Komapniji DIVA.

"Mislim da smo dobili jednog značajnog sponzora. Kao što je gospodin Perišić rekao, zajednički želimo da gradimo ovo prijateljstvo. Veliki napor danas izdvojiti sredstva za sport s obzirom da znamo kakava nam je i koliko problematična ekonomska situacija svetska. Zato smo vrlo zahvalni i očekujemo da ćemo u ovoj godini napraviti temelje neke dalje saradnje, jer ne mislimda ovaj ugovor treba da bude samo na jednu godinu.

Crvena zvezda se od danas zove Crvena zvezda Diva. Mislim da se lepo rimuje, a ovo diva može da bude i div. Mi ćemo se potruditi da maksimalno opravdamo ovakav pristup sponzora. Ako se pitate na koji načni, pa na osnovu odrđenih rezultata koje želimo da postignemo,"
rekao je Čović.

Ne propustite