Od Zvezdinog grba većeg motiva nema

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.06.2013.
13:43
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde u proteklih nekoliko dana trenirali su na pripremama bez šefa stručnog štaba, ali napadač Ognjen Mudrinski tvrdi da to ne znači da su na treninzima radili sa manjim žarom nego obično.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Za Ognjena Mudrinskog bi odlazak Rikarda Sa Pintua mogao da bude prava prilika da se ponovo izbori za ulogu prvog napadača Crvene zvezde, obzirom da ga je Portugalac već otpisao, poručivši mu da traži nbovi klub.

Okolnosti su se promenile, novi šef struke Slaviša Stojanović stupa na dužnost, pa Mudrinski ima veliki motiv da novom treneru dokaže kako njegov prethodnik nije bio u pravu.

Ipak, snažni napadač ističe da nije samo to najveći razlog zbog čega pruža maksimum na treninzima.

''Dovoljno mi je da vidim Zvezdin grb i crveno-bele boje i meni motiv zaista nije nikakav problem. Iza mene je težak period u kojem nisam mnogo igrao, ali mene zanima samo ono što je ispred. Počinjemo novu sezonu i sigurno je da ću je iskoristiti da se nametnem i pokažem kvalitet kako bih igrao i ponovo tresao mreže'', poručuje Mudrinski za zvanični klupski sajt.

On je svestan da vremena za upoznavanje sa zahtevima novog trenera nema puno, jer nova sezona počinje vrlo brzo.

''Moraćemo svi zajedno što pre da se upoznamo i uklopimo. Već za 20 dana je evropska utakmica i nema šale'', uverava Mudrinski.

Ne propustite