Ode Medo u Bolton!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.01.2013.
20:42
Izvor: Sportske.net

Iako ga je nedavno najavljivao kao najveće ''pojačanje'' Partizana u prolećnom delu sezone, sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković u utorak potvrdio da Medo Kamara odlazi u engleski Bolton, prenose beogradski mediji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Konačno da i nezadovoljstvu Meda Kamare dođe kraj... Fudbaler koji već godinu dana insistira na odlasku iz Humske, ali mu to nije polazilo za rukom, konačno je dobio pravu ponudu, koju je odmah prihvatio.

Prema rečima Ljubiše Tumbakovića, odlični vezista će karijeru nastaviti u ekipi Boltona, koji se ove sezone takmiči u Čempionšipu.

Kamara se već pozdravio sa dosadašnjim saigračima iz Partizana, napuštajući pripreme crno-belih za prolećni deo sezone.

Podsetimo, sportski direktor Partizana nedavno je izrazio očekivanje da bi Kamara mogao da tokom proleća ima značajnu ulogu u ekipi Vlade Vermezovića, ali su takva očekivanja ovim transferom pala u vodu.

Ostaje da se vidi da li će u finišu prelaznog roka crno-beli dobiti i još neko pojačanje, obzirom da se ovih dana najavljuje dolazak Kojića iz Rada, ali i izvesnog Leandrinja Bariosa, 26-godišnjeg Brazilca, koji nastupa u Munisipalu iz Gvatemale.

Ne propustite