Odmor završen i za Smederevce, u sredu definitivan program priprema

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.01.2012.
18:55
Izvor: Sportske.net, b92.net

Fudbaleri Smedereva počeli su sa pripremama za nastavak sezone. Do 5. februara one će se obavljati ''kod kuće'', a zatim se očekuje selidba u toplije krajeve. Sve bi trebalo da bude poznato u sredu.

fksmederevo.com
fksmederevo.com

Povezane vesti

Prozivci trenera Dragana Đorđevića odazvalo je ukupno 24 fudbalera. U odnosu na jesenji deo sezone nema Brašanca i Trujića, koji su bili na pozajmici iz Partizana, odnosno Teleoptika.

Brašanac će ove zime pokušati da se nametne novom treneru crno-belih Avramu Grantu, dok je Trujić u pregovorima oko prelaska u rumunski Ocelul.

Kad je u pitanju plan priprema Smederevaca, poznato je da će se do 5. februara neće odlaziti iz grada, a u sredu bi trebalo da bude poznato gde će biti odrađen drugi deo priprema.

"Glavni deo priprema smo poslednjih godina obično obavljali na Ohridu, ali sve će zavisiti od materijalne situacije u klubu. U sredu će konačnu odluku doneti članovi novog Izvršnog odbora'', izjavio je trener Đorđević. 

Kao što je poznato, Smederevo je nedavno dobilo novi Upravni i Izvršni odbor. Na čelu oba tela je gradonačelnik Predrag Umičević, a potpredsednici su Mirko Đurić i Saša Momić.

Ne propustite