OFK Beograd dobio "rasadnik" talenata

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.10.2012.
10:44
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Superligaš sa stare Karaburme dobio je novog partnera na polju afirmacije mladih igrača pošto je u prostorijama kluba na "Omladinskom stadionu" potpisan protokol o sportsko poslovnoj saradnji sa FK Internacional.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Iako je nadaleko poznato da OFK Beograd slovi za jedan od klubova koji je u svojim mlađim kategorijama stvorio klasne fudbalere, klub sa stare Karaburme odlučio je da dogovori sportsko poslovnu saradnju sa jednom od beogradskih "akademija" fudbala.

Plavo-beli su saradnju dogovorili sa FK Internacional koji radi isključivo sa decom uzrasta od 5 do 19 godina i za sada broji preko 270 članova.

Sve selekcije ovog fudbalskog kluba, koji funkcioniše po principu akademije, takmiče se u najvišim rangovima u svojim kategorijama i OFK Beograd složio se da bi FK Internacional mogao da posluži kao pravi rasadnik talenata koji bi se afirmisali na terenu "Omladinskog stadiona".

"Deca koja su kvalitetna će uskoro obući dres OFK Beograda, razmena će ići u oba smera i kada su stručnjaci i trenerski kadrovi u pitanju. Uz mogućnost korišćenja zajedničke infrastrukture očekujemo u budućnosti da napravimo što više igrača za prvi tim OFK Beograda, ali i za nacionalne selekcije" rekao je direktor omladinske škole fudbala u ekipi OFK Beograda Bane Vukašinović.

FK Internacional stacioniran je na Karaburmi pa će saradnja samim tim biti još jednostavnija.

Ne propustite