OFK Beograd spreman za spektakl

Autor: Miloš Marković
utorak 24.04.2012.
14:52
Izvor: Sportske.net

Karaburma će u sredu biti poprište duela dva stara znanca, dva rivala iza kojih stoji tradicija uzbudljivih duela kakav se očekuje i u vanrednom 26. kolu Jelen Super lige.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beograd u sredu na svom stadionu dočekuje Crvenu zvezdu, „Romantičari“ pozivaju sve navijače i ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu na stadion i uživaju u beogradskom derbiju.

Trener beogradskih plavih, Branko Babić, priželjkuje dobru partiju svog tima, koncentrisan pristup meču i obećava doru partiju.

Želeo bih da vidim jedan visok nivo kvaliteta utakmice i da dođe dosta publike na stadion.“

Ukoliko pružimo partiju kao protiv Partizana, verujem u uspeh svog tima. Znamo ko je Zvezda i znamo da imaju mlad tim, izuzetno ozbiljan doduše i takav mora da bude i naš pristup. Možda bi utakmica bila i interesantnija da je manja bodovna razlika na tabeli, ali to nas ne sputava, ni nas niti Zvezdu da pružimo dobru partiju. Rivalitet svakako postoji.“, rekao je popularni Sosa Babić.

Za predstojeći meč protiv Crvene zvezde, Babić naglašava da će šansu dati mladim snagama koji će do kraja sezone imati priliku da se nametnu i dokažu.

Verovatno ćemo u tim uvrstiti nove snage. Mladost je ono što krasi OFK Beograd. To je signal za novi kurs koji nas očekuje na leto. Mladi imaju veliku šansu da naprave pomak u karijeri i od leta ih očekuje još ozbiljniji rad.“, istakao je trener OFK Beograda čiji igrači dobro poznaju Crvenu zvezdu.

Poznajemo i poštujemo igrače gostiju, ali definitivno i mi imamo naše adute.“, rekao je Nemanja Nikolić, a sa svojim saigračem se složio i Ivan Kecojević.

Poštujemo Crvenu Zvezdu, znamo da imaju dobre napadače, ali sva koncentracija nam je usmerena na našu igru. Pored svega, imamo i obavezu prema navijačima da pružimo dobru partiju i da se iskupimo za dva prethodna poraza kod kuće.“, istakao je on.

Inače, meč na Karaburmi počinje u 16.30.


Ne propustite